OM OSS

Initiativtagarna till Notes for Peace heter Anna Linton och Tobias Larsson. Vi älskar människor, musik och möten. Under många år har vi arbetat med event och utveckling av musik och upplevelseindustrin i olika former. Vi har en dröm att få förändra världen och skapa musikupplevelser som berör, sprider kunskap och inspirerar.

Vi brinner för hållbar utveckling och sociala frågor. Vi är båda förskräckta och ledsna över hur det ser ut i vår värld just nu, där människor dör och kulturarv förstörs. Vi ställer oss frågan hur vi kan bidra? Hur kan vi använda våra kunskaper, erfarenheter och kontakter för att skapa engagemang och höja medvetenheten om vår värld och praktiskt fredsarbete?

Under drygt två års tid har vi pratat med människor, tänkt och lärt oss nya saker. Vi har ställt frågor och utforskat. Vad är viktigt på riktigt? Hur skapas fred? Förra året var de tillsammans med Svenska FN-förbundet i Etiopien och tog del av FNs arbete ute i fält och pratade med Peace-keeping-managers. Efter resan som gav starka minnen har de kombinerat nytt med gammalt och skapat Notes for Peace – en fredskonsert där vi vill bygga in fred i människors sinnen och på vårt sätt bidra till en värld där vi alla är en del av samma helhet.

För att nå våra mål om en bättre värld har vi stor respekt till att arbetet kräver mer än en konsert, att vi vågar tänka strategiskt likväl som i det lilla. För att skapa fred är vi övertygad om att det måste börja med var och en av oss. Vi vill att Notes for Peace ska bli en dag som vi, Varberg och världen sent ska glömma. Vårt mål är att alla gäster ska gå från konserten med ett brett leende på sina läppar, en skön känsla i kroppen och lite klokare kring vad vi som individer kan göra för att skapa samhörighet, närvaro och fred i världen. Och vad är då bättre än musik och en riktigt grym konsert.

Välkommen.

 

Ansvarig arrangör: Notes for Peace AB
org.nr: 559055-9935
Fagerövägen 10 – 432 46 Varberg