PROGRAM

Woodstockfestivalen 1969 var ett ögonblick som har talats om i årtionden, festivalen var till en början liten och arrangerades för fred men den växte sig till en myt och ett ”jag skulle varit där ögonblick”.

Den 27 augusti händer det något liknande och unikt i Varberg. Under bar himmel samlas Stockholm Concert Orchestra och några av Sveriges bästa artister som Timbuktu & Damn!Ola Salo, Ida WiklundDavid LindgrenKristin AmparoAndré de Lang,LoreenMollie LindénKarin Dahlberg och Jakob Karlberg. 

Bli en del av något stort, skriv historia – var med på plats!

PROGRAM

Vill du skriva ut programmet, klicka här [PDF].
Se även en karta över området/aktiviteter, klicka här [PDF].

Kl 8.00: Yoga klädd i vitt. Smygstart på stranden framför Varbergs Kusthotell. Ta med dig en matta och kom gärna klädd i vitt, så skapar vi en rofylld mjukstart på dagen tillsammans. Gratis och ingen anmälan – bara att dyka upp!

Kl 14.00-18.00: Öppna och kostnadsfria aktiviteter för stora och små runt om Fästningsområdet som inspirerar till samtal om fred och vår värld. Barnteater, speakers corner, föreläsningar, sagostund, workshops, klätterkub, bokbussen,  gatukonst, diktlotteri mm.  Sångstund i Spökitetsparken med Martin Bäcklin kl 15.30, Mollie Linden kl 16.00 och Himlekören kl 16.30. Häng med på vår tipspromenad så blir du guidad genom alla aktiviteterna runt om Fästningsområdet! 

Kl 18.00: Konsertområdet öppnar. Mat och dryck till försäljning.

Kl 18.45: Warm up talk: med Suad Ali och Pamela von Sabljar.

Kl 19.00: Warm up konsert med Timbuktu & Damn!

Kl 20.00Västkustens största energiinjektion och samtal för fred tillsammans med Pamela von Sabljar. Mat och dryck till försäljning.

Kl 20.35: Välkomsttal av Barbara Hendricks, Honorary Lifetime Goodwill Ambassador UNHCR tillsammans med Ulf Englund.

Kl 20.45Huvudkonsert tillsammans med 55 symfoniker från Stockholm Concert Orchestra under ledning av Anders Eljas, Timbuktu, Loreen, Ola Salo, Kristin Amparo, Ida Wiklund, Karin Dahlberg, Jakob Karlberg, Mollie Lindén, David Lindgren och Andre de Lang. Konferencier: Mark Levengood

Notes for Peace förbehåller sig rätten att att göra justeringar i programmet.